Nå er det registrering av besøkende i Kafe Breda.

Nå er det registrering av besøkende i Kafe Breda.

Alle besøkende må skrive navn og telefonnummer på en liste i kafeen. Det er mange som er engstelige for å oppsøke offentlige spisesteder og museer i disse tider, men det er viktig at vi ser hverandre og kan få fine opplevelser på tross av pandemien. Vi vil oppfordre alle til å komme innom Lokalhistorisk senter på søndagsturen, og vi vil gjøre alt for at dere skal få et fint avbrekk hos oss. Vi har innført egne regler for alle som ønsker å besøke museet med innslipp i puljer og utgang i enden av bygningen. Det skal være trygt å besøke museet. Og i kafeen er det færre bord og god plass.

Alle smittevernhensyn er ivaretatt på senteret. Det er også registrering av besøkende i museet. Velkommen til store og små!