Museum og kafé er igjen åpent søndager

Museum og kafé er igjen åpent søndager

Endelig kan vi ønske velkommen til hele Lokalhistorisk Senter! Nå er det omsider lov til å holde også museet åpent for publikum. Museet er jo en glimrende plass å ta med barn og barnebarn, og se hvordan det så ut i «gamle dager». Unger elsker som kjent å bli fortalt om hvordan det var da bestemor og bestefar var unge. Og hva passer vel da bedre enn en tur på Bymuseet i Lokalhistorisk Senter på Karljohansvern? Også LHS «Carl Johan», altså skipssimulatoren vår, er i drift, og her kan store og små prøve seg på å kjøre båt! Og alle barn, ja voksne også om de vil det, får synlig bevis på at de har kjørt båten! Ta turen innom! Og når museumsbesøket er unnagjort, passer det perfekt med vaniljeboller, vafler og kaffe i Kafé Breda, der alle smitterverntiltak er ivaretatt. Vi ønsker alle hjertelig velkommen, vi er glade for at det omsider er mulig å holde museum og kafé åpent for publikum. Museum og Kafé Breda er åpent fra kl 11.00  til 15.00 hver søndag.